Tot el que cal saber d’una pèrgola per fer front a la calor o al fred

Notícies d'empresa

Ja comença a fer bon temps, tens un espai al teu habitatge ideal per gaudir del temps en família, però actualment no té funcionalitat necessària. Doncs gràcies a les nostres pèrgoles podràs habilitar qualsevol racó a la teva terrassa o jardí.

Les pèrgoles tenen aplicacions són molt variades, una és que ajuden a regular la temperatura de l’estada de forma natural, alhora que protegeixen de la radiació solar, la pluja, el vent o la neu.

A més, ser una bona solució per crear zones a casa teva sense necessitat de realitzar obres ja que se sustenten per una estructura pròpia.

Hi ha diverses opcions molt atractives, podem optar pels models següents:

Coberta de lames d’alumini que poden ser amb inclinació regulables per escollir la posició que més necessitis en aquell moment del dia i també poden ser retràctils per l’obertura completa del sostre. Aquests productes són per a aquells que busquen un disseny el més minimalista possible. Gràcies a aquest sistema podràs deixar entrar la llum natural tant com ho necessitis.

Coberta plana o inclinada retràctil, aquest model té un disseny elegant i funcional gràcies a la coberta tèxtil lliscant, brinda la possibilitat de deixar passar la quantitat de llum exacta que es vulgui. El seu teixit és impermeable i protegeix les radiacions ultraviolades. Encara que és una coberta tèxtil és resistent a la pluja i vent gràcies al sistema.

Coberta tèxtil retràctil que, malgrat la lleugeresa, garanteixen la màxima resistència davant del vent i la pluja. Disposen d’un sistema de tensionat amb pistons de gas que manté l’estructura ferma i que no afecta la seva estètica minimalista. El seu teixit s’enrotlla guardant-lo en un cofre de manera silenciosa i ràpida.

Per últim i no menys important la coberta tèxtil retràctil d’ones, també és una de les opcions més lleugeres visualment. Un sistema tradicional i amb un estil mediterrani característic pel disseny en ones. La seva estructura d’alumini amb guies per les quals el teixit es desplaça gràcies a les politges autolliscants en realça l’elegància i la funcionalitat. Amb un simple gest estendràs i recolliràs el sostre de manera fàcil i molt còmoda. A més que és resistència a la pluja i al vent.

Un dels avantatges és que pots incorporar diversos elements que faran encara més útil l’espai perllongant-ne l’ús diari com ara: il·luminació led regulable, cortines decoratives, verticals, fins a un vidre per atorgar un tancament complet. El millor és que és igual que sigui el teu espai ja que en totes les variants tenen la possibilitat de cobrir tant petites com àmplies dimensions.

Podràs veure i descobrir tots els exemples d’accessoris i funcionalitats de pèrgoles i tendals instal·lats al nostre showroom.

Anima’t a visitar-nos per ajudar-te a convertir el teu jardí o terrassa en un refugi relaxant, atractiu i sobretot funcional per a tota la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *