Entrem-hi posa a la disposició dels socis de la FEGP suport psicològic gratuït durant l’Estat d’alarma

Notícies d'empresa

El confinament i l’estat d’alarma són situacions que fan que apareguin sovint emocions com la por, la ràbia, la impotència i l’angoixa, relacionades amb la incertesa de no saber quan podrem tornar a les nostres vides d’una manera normalitzada.

La situació excepcional ens obliga a adaptar-nos a una realitat que implica una restricció de moviments, un distanciament social, una convivència més intensa amb les persones que convivim, barrejat amb la por al contagi i a perdre éssers estimats.

És per aquest motiu que oferim un acompanyament a distància a través del telèfon o per videoconferència per ajudar a controlar els símptomes provocats per l’aïllament i a desenvolupar les eines per combatre’l. Podem ajudar en l’abordatge i la gestió de les emocions negatives i a resoldre situacions de crisi.

És per aquest motiu que hem preparat aquest dispositiu gratuït d’atenció psicològica telefònic amb opció a gestió també a través del mail o videoconferència.

Per solidaritat, responsabilitat i consciència de la importància de la salut mental i emocional, fem extensiu aquest Servei gratuït als Socis de la FEGP.

Més informació

16.04.2020