Previntegral imparteix un curs online de manipulació d’aliments

Notícies d'empresa

El proper divendres dia 7 d’agost, Previntegral fa un curs online amb data d’inici 7 d’agost fins el 14 d’agost de manipulació d’aliments amb un preu de 78,65 € (IVA inclos) per alumne.

Aquest curs pretén oferir una formació transversal i general en el sector de l’alimentació cobrint un aspecte clau sobre seguretat alimentària: la gestió de la manipulació d’aliments pel que fa a contaminacions alimentàries.

Dirigit a establiments de venda de productes alimentaris animal: forns, pastisseries, botigues de llaminadures, peixateries, carnisseries… Sector de la restauració: Bars, menjadors, escoles, hotels, hospitals, restaurants, empreses de càterings…. Empreses del sector alimentari que manipulin aliments d´origen animal (peix, Carn, llet….). Indústria càrnia, indústria pesquera i transformació de peix, conserves de fruites i hortalisses, greixos i olis, indústria làctica, productes molineria, productes alimentació animal, pa, pastisseria i galetes, sucre, cacau i xocolata, vins, cervesa i malt, aigües i begudes no alcohòliques, altres begudes alcohòliques…

El curs pot ser bonificable en part, si es disposa de crèdit formatiu pels treballadors que estan al règim general.

04.08.2020