CLICCAT: forma part del primer Marketplace Català

Difusió Notícies d'empresa

L’Associació Viu Comerç us vol presentar CLICCAT, el primer Marketplace Català, que ha sorgit de la voluntat d’alguns eixos comercials, d’arreu del país, per tal de fomentar el comerç local durant el confinament.

Finalment, després de mesos de preparació, la plataforma es posa en marxa. Aquí et mostrem els avantatges d’estar a CLICCAT:

• La plataforma potencia els valors del comerç de proximitat: producte, barri i servei

• El teu comerç tindrà difusió més enllà de Vilanova i la Geltrú (per tot Catalunya i fora de Catalunya). Al ser una plataforma tan gran, tindràs nous clients d’arreu

• Potencia el comerç local donat que està geolocalitzada. És a dir, quan un client potencial que viu a una població i vol comprar un producte, li sortiran primer les opcions del territori on es troba. 

• Per ser de CLICCAT, no només estaràs al marketplace, sinó que es generarà la teva botiga virtual i podràs donar-li difusió on vulguis amb la teva adreça pròpia

• Es poden pujar tants productes com el comerç vulgui

• Per totes les compres fetes a una mateixa població, el client pagarà un únic tiquet i tindrà una sola entrega per 3,95 € dins la província. Per les vendes fora de la província el client pagarà  4,95€.

• Per ser membre de Viu Comerç, durant els 6 primers mesos estar a la plataforma és gratuït, a més de gaudir d’una quota reduïda als mesos següents.

CLICCAT aporta molts beneficis al comerç de proximitat. La situació actual ens ha fet veure, ara més que mai, que s’ha d’estar a Internet i obrir un nou canal de venta.

A l’enllaç, també trobareu més motius per adherir-vos al projecte: 

Vídeo

Per inscriure-us al projecte o sol·licitar més informació, només us heu de posar en contacte amb Viu Comerç al telèfon 660521307 o a les Oficines de la Rasa del Miquelet, 16 de Vilanova i la Geltrú.

05.02.2021