A Innover estan d’aniversari!

Notícies d'empresa

El proper dia 1 de Març farà 10 anys que Innover va engegar aquest projecte que els ha portat a ser una de les enginyeries instal·ladores d’àmbit nacional de més renom, focalitzada en l’execució d’instal·lacions solars fotovoltaiques per al sector industrial.

A l’actualitat, Innover compta amb un gran equip multidisciplinari. Una plantilla formada per més de 30 professionals, amb una dilatada experiència professional i en constant formació, capaç de donar resposta a totes les necessitats que els demanen els seus clients.

L’energia influeix de manera determinant en la nostra societat: en la competitivitat de les empreses, en el transport, en el desenvolupament de la nostra vida diària…I tot això, condicionant les nostres vides i sobretot les generacions futures.

Avui dia, la tecnologia solar fotovoltaica ha assolit la maduresa tècnica necessària i ha reduït enormement els seus costos, fet que fa que hagi esdevingut, i que esdevingui, un dels pilars fonamentals de la transició energètica que marcarà un abans i un després en el model energètic a nivell mundial.

Conscients d’aquest escenari present i futur, a Innover creuen que han de continuar apostant per aquesta font d’energia renovable i que han de continuar contribuint a crear valor per al sector empresarial, evolucionant, innovant i donant resposta a les seves necessitats d’estalvi, de consciència social, de posicionament de mercat i d’augment de competitivitat.

Per fer-ho, seguiran oferint als seus clients, tal i com fins ara, tota la cadena de valor empresarial que inclou l’assessorament, el disseny, la tramitació, la legalització, el muntatge i el manteniment tant d’instal·lacions d’autoconsum solar fotovoltaic com de parcs solars.

La pregunta és:
Vols col·laborar per tenir un món millor?
La resposta és: Innover

09.02.2021