Grup Ondunova segueix apostant fort per la nostra comarca

Construcció Notícies d'empresa Sectorials

L’empresa de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos comença, a fer efectiu enguany, la segona fase del seu ambiciós pla d’inversions de 12 milions d’euros.

Les inversions destinades a fer més rentable la planta i augmentar la seva producció, estan organitzades en seccions segons els diferents objectius de la companyia. Dins de l’apartat destinat al desenvolupament digital, ja ha invertit més de 300 mil euros en un nou plotter de tall que quedarà inaugurada aquest divendres a les 12:30, es tracta d’una ESKO Konsberg C64 AUTO (3210 x 3200). Una màquina innovadora transversal de carboni que permetrà augmentar la rapidesa de l’entrega de comandes i que compta amb un programa d’optimització de tall, o el que és el mateix, que minimitza el retall que produeix i, que per tant, redueix en un 8% l’excedent de paper. Tot i que, l’empresa recicla tot els retalls de cartró que genera, així com altres excedents i, treballa sota el marc d’economia circular, està enfocada en minimitzar les seves restes per ser cada vegada més ecològica i sostenible.

S’espera que la nova inversió permeti treballar en tirades més curtes, el que permetrà obrir la porta a empreses més petites, alhora que, molts dels treballs d’aquesta nova màquina s’acabaran en treballs de manipulació i això permetrà, augmentar llocs de treball.
Tot un pla d’inversions que es realitzarà al llarg d’aquest 2021 i que comptarà amb inversions pel medi ambient, la seguretat, la construcció de naus i una nova línia amb l’objectiu de doblar la capacitat productiva.

En la seva fita per la digitalització, també va estrenar xarxes socials i un canal de YouTube on Grup Ondunova obre les seves portes a tots aquells curiosos de veure la fàbrica que treballa a la comarca des de 1957.

GRUP ONDUNOVA – YouTube

08.03.2021