Temps de Vi presenta la seva edició més diversa

Notícies d'empresa

Temps de Vi torna als actes presencials, després de la parada obligada el passat 2020 a conseqüència de la crisi del coronavirus.

L’acte de presentació de l’edició d’enguany de la mostra, que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de juny, ha tingut als jardins de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, un espai emblemàtic per a l’organització de Temps de Vi i que enguany es transformà en l’epicentre de la mostra, que abandona, almenys per aquest any, la seva ubicació habitual a la Rambla Principal de la localitat.

L’Espai Far, un espai segur
Per tal d’adequar-se als protocols de seguretat sanitària, la mostra se celebrarà a l’Espai Far en un format diferent de l’habitual. Així, aquest any el recinte comptarà amb taules tancades per a 2, 4 o 6 persones, que es comercialitzaran en un pack inicial que inclourà 1 copa i 4 tiquets de consumicions per a cada un dels membres de la taula, a més de bosses de Patates Piqué, col·laboradors habituals de la mostra.

Els cellers, per la seva banda, disposaran de bótes individuals per presentar els seus vins, i també hi haurà alguns estands que oferiran propostes gastronòmiques, com ara embotits, formatges o patates d’alguns del col·laboradors de la mostra entre els quals es troba, un any més, la DO Penedès.

Una altra de les novetats seran els horaris. Enguany hi haurà 4 torns que es distribuiran entre el matí i la tarda de dissabte i diumenge: de 12h a 15h i de 18h a 22h. A l’hora de comprar el pack inicial, es triarà horari, de manera que els assistents tindran reservada la seva taula durant tota la franja horària escollida.

El que no variarà, encara que sí que ho farà pel que fa al format, serà l’acompanyament musical, un dels trets característics de la mostra vilanovina. Així, en cada una de les franges horàries hi haurà una actuació musical en directe que amenitzarà el tast de vins dels assistents.

Llegeix la notícia sencera

02.06.2021