Albet i Noya proposa conèixer les seves finques practicant marxa nòrdica

Notícies d'empresa

Albet i Noya organitza el diumenge 13 de juny una ruta de marxa nòrdica per conèixer les seves dues finques: Can Vendrell de La Codina i Can Milà de la Roca. La ruta, d’uns 10 km, està pensada per a tots els nivells i inclou una introducció a aquest esport i un petit aperitiu entre vinyes.

El punt de trobada de l’activitat és al celler de Sant Pau d’Ordal. Des d’allà (i resseguint el nou camí peatonal que uneix el celler i l’estació de tren) s’anirà fins a la Finca de Can Milà de la Roca i es pujarà fins a la vinya de El Fanio (on se servirà un petit aperitiu i un tast de vins). La ruta continuarà fins al barri de La Guàrdia i se seguirà marxant fins al celler entre camins de boscos, vinyes i presseguers. Un cop arribats, se servirà una copa de Clàssic Penedès.

L’activitat va a càrrec de l’instructor esportiu Eloi Sadurní. El Nordic Walking o la Marxa Nòrdica és una manera de caminar on s’inclou no només l’acció de les cames, sinó també la part superior del cos ja que es camina amb uns bastons dissenyats especialment per aquesta modalitat esportiva. És altament eficaç per cremar calories i gaudir del paisatge. 

04.06.2021