CSA Ibérica ajuda a les petites i mitjanes empreses amb una Anàlisi Estratègic

Notícies d'empresa

CSA Ibérica Advisors, S.L. és un equip de professionals que ofereixen serveis d’estratègia i consultoria empresarial, especialitzada en les petites i mitjanes empreses. Ens centrem en els objectius i necessitats identificats per a les persones que la componen.

Volem aportar el nostre granet de sorra a la recuperació de les empreses que formen part de la FEGP, i és per això que farem una Anàlisi Estratègic, a totes aquelles empreses que ens ho demanin (*).

Per fer front al futur és necessari aprendre del passat i comprendre el present. És per això que creiem fermament que és necessari analitzar l’empresa, no sols en els aspectes financers, sinó des de tots els angles possibles (estratègia, successió, finances, recursos humans, producció, comercial, logística, etc.) i d’aquesta forma alinear les motivacions i objectius dels empresaris amb la realitat del mercat i del moment.

El desenvolupament d’aquesta Anàlisi Estratègic consistiria en una estada d’un mínim de dos dies a l’empresa on es realitzarien:

  1. Entrevistes en profunditat amb els empresaris i col·laboradors necessaris per identificar el clima, les motivacions i les necessitats de cadascun.
  2. Vistes tècniques a les instal·lacions identificant els processos logístics, de producció, comercials i administratius existents.
  3. Exposició a l’empresari de les conclusions i les incidències detectades.
  4. Definició d’un Pla d’Accions per arribar als objectius marcats, resolent les incidències.

Des de CSA Ibérica podem aportar el TALENT, l’EXPERIENCIA i la PROFESSIONALITAT necessària per ajudar als empresaris a:

→ Millorar la gestió integral de l’empresa.

→ Transformar l’equip, incrementant els dots de lideratge i comunicació.

→ Desenvolupant i implementant els canvis necessaris per fer front al futur.

 Volem formar part del futur, estant al teu costat i avançant-nos als canvis. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a assolir els teus reptes.

 (*) En el cas de signar un Conveni d’Implantació igual o superior a 10 dies, el cost d’aquesta Anàlisi Estratègic serà descomptat en l’última factura realitzada.

27.07.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *