04.03.2020 · La FEGP col·labora amb els premis EUGENICONNECT! 2020 de promoció de l’emprenedoria i la innovació a l’Institut Eugeni d’Ors

Comunicats de premsa Innovació Sectorials

Avui la Federació Empresarial del Gran Penedès ha assistit a la presentació  de les empreses, reptes i formació d’equips amb assignació de repte dels premis EUGENICONNECT! 2020 ja que hi col·labora aportant un membre del jurat. En aquesta ocasió s’hi han presentat tres empreses, dues de les quals són associades: Família Torres i XTA.

Eugeniconnect! 2020 és la primera edició dels premis, uns guardons de l’Institut Eugeni d’Ors en col·laboració amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Jove Cambra Internacional de Catalunya i la Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú que premia idees emprenedores, innovadores i creatives de l’alumnat, en resposta a reptes presentats per les empreses participants de l’esdeveniment.

En aquesta primera edició, es premiaran aquelles idees que proposin solucions als reptes plasntejats per les empreses, ideant-les a través de la Eina SCOPE de Model de negoci. Les solucions plantejades, a més, s’hauran de relacionar amb algun dels Objectius de Desenvolupament sostenible definits per Nacions Unides.