El Cigró d’Or forma part de la llista derestaurants recomanats per la Guia Michelin

Notícies d'empresa

La Guia Michelin destaca “la qualitat i la frescor de les matèries primeres” així com l’aposta decidida per la cuina catalana posada al dia i “l’exaltació dels productes de proximitat”

El cuiner Oriol Llavina celebra aquesta distinció que “suposa un reconeixement a la feina ben feta per tot l’equip del restaurant”

La Guia Michelin ha reconegut amb la categoria de “Recomanats” 145 restaurants de tot Catalunya. Entre ells, hi ha El Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès, dirigit pel cuiner gelidenc Oriol Llavina. A l’hora de fer la selecció, els inspectors han tingut en compte la qualitat dels productes, el control de coccions i textures, l’equilibri i harmonia de gustos, la personalitat de la cuina i la regularitat. En aquest sentit, l’equip de la Guia Michelin destaca “la qualitat i la frescor de les matèries primeres” que podem trobar a El Cigró d’Or, així com l’aposta decidida per la cuina catalana posada al dia i “l’exaltació dels productes de proximitat”. Llavina celebra aquesta distinció que “suposa un reconeixement a la feina ben feta per tot l’equip del restaurant”.

EL CIGRÓ D’OR: 2002- 2022
Des de juliol de 2002, i a partir del 2012 a Vilafranca, el restaurant El Cigró d’Or és un espai càlid i tranquil on gaudir de la bona cuina. Els productes protagonistes de la carta del Cigró d’Or són fidels al territori. El xef Oriol Llavina n’encén els fogons i, a la vista de tothom, ofereix una cuina amb consciència pels productes de proximitat i de temporada. Reivindica la cuina catalana posada al dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *