“Innovació per créixer” acosta les tecnologies a la realitat de les empreses

Comunicats de premsa

01 de desembre, Vilafranca del Penedès – La FEGP organitza a encàrrec del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, i la Mancomunitat Penedès-Garraf el programa de sessions formatives “Innovació per créixer”, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu principal del programa ha sigut formar i acompanyar les empreses de l’Alt Penedès en el procés d’implantació de la innovació a les seves organitzacions. Amb aquest fi, durant cinc setmanes s’han realitzat cinc sessions de formació i sensibilització que han pogut seguir presencialment al Centre Àgora (Vilafranca del Penedès) o via streaming (amb inscripció prèvia).

Aquestes formacions han tractat temes en diferents àmbits de la tecnologia, com la implementació de la Intel·ligència Artificial, el metavers, el màrqueting digital, la digitalització de parcs logístics i les tecnologies disruptives en la generació de nous models de negoci.

Els temes que van despertar més interacció entre els assistents han estat el màrqueting digital, sessió conduida per la Magali Benítez de Polièdric i la generació de nous models de negoci amb tecnologies disruptives, per Xavier Cabanach de Quabu. Destacar també la sessió d’oportunitats de negoci en el metavers oferida per l’emprenedor Cesc Llauradó de Welme i les dues sessions d’implementació de la IA i digitalització de parcs logístics per Ezequiel Cuadra de Quabu.

Podeu tornar a veure totes les sessions al nostre canal de youtube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *