Kezu Producto Vegano ja fa un any que està en marxa. Per celebrar-ho, aquest diumenge 5 de novembre obre les portes a tothom qui vulgui conèixer el nou concepte de cuina vegana.
A part de poder degustar els cremosos d’anacards, en tots els seus gustos i textures, es podrà visitar el petit obrador on s’elaboren els cremosos i conèixer el servei de càtering d’alta cuina vegana, acompanyats d’una copa de cava. A més a més podràs participar en el sorteig d’un sopar degustació.
Tothom està convidat a venir a descobrir, a aprendre i a conversar sobre el nou concepte d’alimentació saludable.
Perquè menjar bo i sa, no és només de vegans. Tothom menja verdures, llegums, pasta, arròs, cereals, fruits secs,… per què no fer-los protagonistes deliciosos dels nostres plats? Kezu, ho fa.
Amb aquest lema es vol arribar a tothom. Kezu, vol transmetre la importància de la alimentació, que menjar de forma saludable és un benefici global per a la persona, per evitar malalties, pal·liar-ne d’altres, tenir un bon estat físic i fins i tot mental, i sobretot … gaudint del menjar. Les dietes avorrides, s’han acabat.
Amb aquest objectiu es proposen els sopars clandestins de KEZU. Sopars en petit format i amb un menú degustació d’alta cuina vegana, elaborat per la nostra cuinera Inma, formada a l’escola Hofmann de Barcelona. Un menú sorprenent on es presentaran coses que segurament no has menjat mai i que a sobre, son saludables.
Els sopars clandestins inicien el dijous 9 de novembre i es poden reservar els dijous, divendres i dissabtes en un únic torn a les 21:00 i sempre sota reserva ja que les places son limitades. El preu és de 25€ per persona”