Gairebé dos anys després de la seva posada en marxa, el Restaurant Degvsta amplia la seva oferta gastronòmica a Avgvstvs Forvm amb un nou menú tancat pensat per aquells grups que visiten el celler prop de Tarragona al migdia entre setmana. Una opció que se suma a l’àmplia carta de tapes i plats d’inspiració romana que tant èxit han obtingut en els darrers mesos, i que consolida l’espai gastronòmic com una oferta imprescindible per a complementar reunions, esdeveniments o visites d’enoturisme!
Amb un preu tancat de 28€, el nou menú del dia del Restaurant Degvsta ofereix una selecció d’entrants per compartir, plat principal i postres que continua amb la línia de l’espai gastronòmic que tant bones crítiques ha assolit: cuina moderna que enfonsa les seves arrels en les receptes de 2.700 anys d’antiguitat d’Apici, i en què els vins del Penedès Avgvstvs i els vinagres Forvm tenen també un paper protagonista.
Aquesta nova proposta estarà disponible exclusivament als migdies de dimecres a divendres per a grups. Es tracta d’una opció dissenyada especialment per a complementar reunions d’empresa o altres esdeveniments corporatius que busquin un dinar amb un valor afegit que el faci memorable. I res millor que les vistes de la Sala Entrevinyes i la creativitat del xef i assessor gastronòmic Jordi Guillem per donar-li forma. Tot i això, el menú també estarà disponible com a opció per a grups que optin per alguna de les nostres opcions d’enoturisme al Penedès entre setmana, i que vulguin allargar la seva estada amb un àpat.
UN MENÚ COMPLET I CREATIU
El nou menú del dia inclou dos entrants pensats per a compartir entre els comensals, i com a plat principal s’ofereixen quatre opcions a escollir, entre les quals sempre s’inclourà dues de carn i dues de peix. L’oferta de postres prové de la carta del Restaurant Degvsta i, com la resta del menú, hi tenen un paper molt especial els vins Avgvstvs, els nostres vinagres agredolços i fins i tot altres productes protagonistes a Avgvstvs Forvm, com l’oli d’Arbequina o la garrofa.
El menú, a més, s’acompanya de dues copes de vi del celler, aigua i el deliciós pa romà, que us transportarà a la gastronomia de l’Antiga Roma sense perdre de vista els gustos i tendències de la cuina contemporània. Els plats que formen part del menú, a més, aniran canviant en funció de la temporada i tendència segons l’assessorament d’en Jordi Guillem, però sempre demostrant com la senzillesa és l’ingredient que ajuda a destacar els sabors i aromes de cada recepta.
A banda del paisatge mediterrani i amb encant del celler al Vendrell que podràs gaudir des de les parets de vidre de la Sala Entrevinyes, al Restaurant Degvsta et beneficiaràs també de totes les comoditats de serveis i aparcament que oferim a Avgvstvs Forvm, fàcilment accessible des de les principals vies de connexió entre Barcelona, Tarragona i Lleida.