Temps torna a organitzar la seva campanya de recollida de joguines

Notícies d'empresa

Encarant la recta final de l’any, l’empresa de gestió de gestió de recursos humans Temps posa en marxa la seva campanya de recollida de joguines que es donaran a infants en risc d’exclusió social.

Enguany la campanya vol donar un enfoc amb el que es fomenti que els nens i nenes rebin joguines com més educatives millor. Col·laboren dins de les entitats amb projectes infantils (vinculats amb Serveis Socials i Espais Familiars) que treballen sota una perspectiva lúdic-educativa per tal de desenvolupar habilitats. Es dona atenció a les famílies amb infants de totes les edats (des de 10 mesos a 12 anys). Per motius d’higiene i seguretat, aquest any només es recolliran joguines noves.

Les empreses que vulguin participar hauran de recollir les joguines que aportin els seus treballadors i treballadores als seus centres. Després, des de Temps es desplaçarien per recollir-les en cas que l’empresa ho prefereixi enlloc que portar-les fins el centre de Temps.

Més enllà de les donacions particulars, si alguna empresa està interessada a incloure aquesta acció dins de la seva RSC, pot posar-se en contacte amb ells per la gestió dels certificats de donació.

En cas de voler participar, poseu-vos en contacte amb eva.alvaro@temps.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *