Les Fires de Maig tornaran a la presencialitat després de dos anys de pandèmia

Comunicats de premsa

Via ElCargol

Les Fires de Maig o dels Enamorats de Vilafranca, que se celebraran del 13 al 15 d’aquest mes, tornaran a la presencialitat després de dos anys de pandèmia. Hi participaran 114 expositors de diferents sectors: Comerç i Serveis (41%), automoció (28%), maquinària agrícola (12%), associacions i entitats (9%) i Plaça del Vi (10%).

Un 79% procedeixen de la comarca, un fet que destacava l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, durant la presentació realitzada aquest migdia: “Estem contents de la fidelització que tenim. Les Fires només tenen sentit si hi són presents les empreses de la vila i comarca, perquè són les que mouen l’economia de la zona”. En el mateix sentit s’expressava el regidor de Promoció Econòmica i  Comerç, Joan Manel Montfort, que apuntava que “agraïm l’esforç que realitzen les empreses que participen a les Fires en uns moments complicats després de dos anys de la pandèmia”.

Entre les novetats d’enguany es troben l’ampliació de l’Espai Demo, dedicat a activitats de presentació i promoció de diferents empreses, a més del servei de promoció econòmica, i també de la Plaça del Vi,  que agagarà una part del pavelló semicobert, i que tindrà un estand de Tastets al mercat, foodtrucks, estands d’alimentació i de la DO Penedès. Es recupera l’espai JugaFira, amb tallers gratuïts guiats per monitors. També continuen els sorteigs de 3.000 euros per als compradors d’un vehicle a les Fires, 1.000 euros per a la contractació d’algun servei relacionat amb la maquinària agrícola i 1.200 per algun relacionat amb la llar i serveis.

A l’espai d’automoció hi seran representades una vintena de marques i hi haurà dues zones dedicades als vehicles elèctrics, on es resoldran dubtes dels visitants, segons explicava Jaume Nicolàs, membre de la Comissió de Fires. Pel que fa a la maquinària agrícola, les 14 empreses participants mostraran les darreres novetats, tal i com apuntava Max Margalef, que recordava que “aquest any sumem un nou participant a la mostra de tractors i maquinària agrícola més important de la província de Barcelona”. 

En nom de la Federació Empresarial del Gran Penedès, la secretària general, Rosa Jorba, indicava que “estem contents que es facin les Fires, perquè formen part de l’ADN de les nostres empreses i perquè és important que aquestes es puguin acostar als seus clients i mostrar-li les novetats dels seus productes”. 

Les Fires també comptaran amb la presència d’una cinquantena de parades d’artesans, brocanters i pintors, que s’ubicaran a l’avinguda de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *