Fòrum Gran Penedès

El Fòrum Gran Penedès, és un espai de trobada amb experts del més alt nivell en el seu àmbit (econòmic, polític i acadèmic). Inicialment organitzat en format esmorzar, itinerant en les comarques del Garraf i el Penedès, on es genera un debat entre els assistents i el convidat.

Tot i la pandèmia, aquests actes han agafat un nou format i s’han celebrat trobades com el Sr. Valentí Pich, president de la Comissió d’economia de Foment de Treball, o el Sr. Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, o el Sr. Oriol Amat, amb la ponència “La solució a la crisi de les empreses passa per facilitar-los diners per parl del Govern i no préstecs”.

Durant el 2022 vam reprendre els Fòrum Gran Penedès en format presencial, comptant amb les ponències del Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i l’Hble. Sra. Victòria Alsina, consellera d’Acció Exterior i Govern Obert.

El proper Fòrum Gran Penedès es celebrarà el dijous 14 de febrer a les 9.30h a Recaredo (Sant Sadurní d’Anoia)

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments pròxims.

Grup4 fegp

El Fòrum Gran Penedès és una trobada entre socis al voltant d’un ponent de referència en els àmbits econòmics, polítics i acadèmics, i compten amb el patrocini de l’assessoria Grup Quatre.


Últimes publicacions