Anthesis La Vola verifica el programa “Climate Pledge Friendly” d’Amazon

Notícies d'empresa

Amazon ha anunciat el llançament a Europa de Climate Pledge Friendly, un nou programa per ajudar i facilitar als clients el descobriment i la compra de productes més sostenibles.

D’ara endavant, els clients visualitzaran l’etiqueta Climate Pledge Friendly en milers de productes. L’etiqueta indica que els productes tenen un o més dels 19 certificats de sostenibilitat diferents que acrediten la seva ajuda en la preservació del planeta, com ho és la reducció de la petjada de carboni a l’hora de realitzar enviaments als clients.

Anthesis ha donat suport al programa fent una revisió detallada de centenars de certificats i estàndards internacionals. Han examinat la seva rellevància, la seva credibilitat i els seus requisits per assegurar-se que el programa només utilitza aquells certificats que han demostrat tenir beneficis mediambientals, sent transparents, i amb descripcions clares i concises. Això significa que els clients d’Amazon podran estar segurs que els productes amb l’etiqueta Climate Pledge Friendly són veritablement més sostenibles.

Llegeix la notícia sencera

04.11.2020