Anna Romeu Mateu, psicòloga experta en Educació Emocional, va signar un Conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca per col·laborar en el projecte “Obrint Camins”

Notícies d'empresa

El projecte “Obrint Camins”, ofereix acompanyament a les persones grans que viuen soles al municipi, i forma part del Pla de xoc social aprovat per l’ajuntament per lluitar contra els efectes de la crisi generada per la COVID-19.

Anna Romeu ha estat la responsable de formar i fer seguiment posterior als col·laboradors del Projecte emmarcat en el Pla de Treball de la Regidoria de Drets Socials, activitat formativa que respon al programa de trucades del projecte “Obrint Camins” que atendran de forma telefònica a les persones grans.

En els moments que vivim, atendre les emocions és més important que mai i l’educació emocional i el suport emocional es tornen conceptes imprescindibles a la nostra societat.

Anna Romeu és especialista acreditada en Psicologia d’Emergències i Psicologia de Trauma psicològic i Dol Emocional. També en Psicologia Positiva i Intel·ligència Emocional i experta en PAS (Persones amb Alta Sensibilitat).

És la presidenta de la secció de psicologia d’emergències del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i representant espanyola a l’EFPA (European Federation of Psychologists Associations) a la divisió de Crisis & Disasters.

També treballa per a una consultora privada que fa atenció d’urgències psicològiques a grans empreses.

El seu bagatge professional a través del SEM/061 va des de l’atenció psicològica a la població que va patir l’enfonsament d’un túnel del metro del Carmel el 2005 fins als treballs de coordinació dels Servei d’Emergències Mèdiques a Catalunya durant els atemptats terroristes del 17 d’agost del 2017 a les Rambles de Barcelona.

Contacte: info@annaromeu.com

16.03.2021