Mallart Artesans Xarcuters rep dos reconeixements per la seva tasca social al territori del Penedès i l’Anoia

Notícies d'empresa Projectes Impulsats Sectorials

Mallart Artesans Xarcuters, la proposta d’embotits socials arrelada al territori del Penedès i l’Anoia liderada per la Fundació Mas Albornà, està sent reconeguda en diferents certàmens per la seva tasca social i la seva capacitat de generació de canvi i impacte. D’una banda, l’entitat ha estat seleccionada com una de les 12 finalistes de la 5a edició de B-Value, un programa d’acceleració de projectes del tercer sector impulsat per la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Ship2B que estimula la transformació del sector social a través dels projectes d’innovació.

D’altra banda, la Federació Empresarial del Gran Penedès, en el marc de la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2021 del 17 de juny, va fer entrega del Premi al Compromís Social a la Fundació Mas Albornà: uns guardons que reconeixen la trajectòria del projecte d’embotits Mallart que, en temps tan adversos com els actuals, ha sabut innovar amb una inèdita proposta de valor que ha llençat al mercat: uns embotits com a eina de transformació social i la capacitat de crear un nou producte com és el Paté Rústic de Gall del Penedès gràcies a l’aliança amb la IGP Gall del Penedès.

El reconeixement de Mallart Artesans Xarcuters es deu a la proposta de transformació social que impulsa el projecte Mallart. Situats a La Llacuna (Anoia), el projecte ha estat guardonat per la seva proposta de creació de llocs de treball, de visibilització i de sensibilització cap a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental i d’impacte social.

Mallart Artesans Xarcuters: un projecte social de cent anys d’història.

Al llarg de més de cent anys, cinc generacions d’una família s’han dedicat en cos i ànima a elaborar de forma artesanal embotits i altres productes de xarcuteria des del seu obrador de La Llacuna. Mallart reneix i pren un nou impuls de la mà de la Fundació Mas Albornà convertint-se així també en una iniciativa social que aporta valor i compromís als productes que elabora.

La Fundació Mas Albornà (www.masalborna.org) treballa des de 1969 per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió, oferint-los serveis i atenció integral a l’Alt Penedès. Mallart és avui una iniciativa social de la Fundació Mas Albornà.

Llegir la notícia

30.06.2021