Els embotits socials de la Fundació Mas Albornà doblement premiats a la 5a edició B-Value

Notícies d'empresa

Mallart Artesans Xarcuters aconsegueix un premi econòmic de 25000 euros i un altre en forma de campanya de comunicació probono de la prestigiosa agència After

La 5a edició de B-Value ha premiat doblement la iniciativa social en forma d’embotits artesanals que ha promogut la fundació penedesenca Mas Albornà sota el nom de Mallart Artesans Xarcuters. En un acte celebrat el 2 de desembre a Barcelona, es van lliurar els premis d’aquest programa d’acceleració de projectes del tercer sector impulsat per la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Ship2B, que estimula la transformació del sector social a través dels projectes d’innovació en el qual l’organització va destacar “l’alt nivell dels projectes que el tercer sector duu a terme per resoldre de forma innovadora reptes socials i mediambientals a què ens enfrontem, així com el lideratge i la implicació dels equips que els duen a terme”.

La Fundació Mas Albornà ha rebut una dotació de 25.000 euros per assolir la seva fita: la creació i capacitació laboral de persones vulnerables a través de l’elaboració artesanal d’embotits de gran qualitat. A més, la Fundació va rebre un segon premi probono de la mà de l’agència AFTER, la qual va manifestar el seu desig d’acompanyar Mallart Artesans Xarcuters per aconseguir que aquests inèdits embotits artesanals siguin tot un èxit al mercat.

Un fuet que pot canviar el món“. Amb aquesta idea, la Fundació Mas Albornà ha presentat el seu projecte d’impacte social i transformador a través de la marca Mallart Artesans Xarcuters. S’ha posat en relleu la singularitat de la iniciativa, la història que hi ha al darrere i el potencial transformador que té, tant en la creació de llocs de treball com en la incorporació al mercat dels primers embotits amb compromís social.

B-Value està impulsat per la Fundació Ship2B i la Fundació Banc Sabadell i coimpulsat per la Fundació Juan Entrecanales de Azcárate. També compta amb PWC, After, la Fundació Hazloposible i Salto con Red com a socis estratègics i amb la col·laboració de Barcelona Activa, l’Associació Espanyola de Fundacions, Fundació Lealtad i la Coordinadora Catalana de Fundacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *