FEGP i Escura signen un conveni de col·laboració per la prestació de serveis a empreses a l’àrea del Gran Penedès

Notícies d'empresa

Calafell, 20 de març de 2023.- La Federació Empresarial del Gran Penedès i Bufet Escura han signat un nou Conveni Regulador de col·laboració entre ambudes entitats. Amb la signatura del conveni, Escura posa a disposició dels associats de la FEGP una sèrie de serveis de valor afegit en unes condicions beneficioses per als associats. Els serveis posats a disposició són en les àrees jurídica, fiscal, comptable i consultoria empresarial.
El conveni va ser subscrit pel Sr. Josep Linares, director general d’Escura Tarragona, i la Sra. Neus Lloveras, presidenta de la FEGP.

Escura és un despatx d’advocats i economistes fundat el 1905 amb oficines pròpies al Penedès i que presta serveis no només en les àrees tradicionals de l’assessoria, si no també serveis de valor afegit com la gestió del Canal de Denúncies, implantació de polítiques de compliment penal, compliment normatiu, plans d’igualtat i protecció de dades. En l’ àrea jurídica té una especial rellevància en l’ àrea del Penedès la implantació de protocols en l’ àmbit de l’ Empresa Familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *