Grup Ondunova un referent d’empresa sostenible

Notícies d'empresa


L’empresa d’embalatges de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos, ha estat una de les 4 empreses escollides pel vídeo de l’entitat bancaria, BBVA: “Sostenibilitat i empresa: casos inspiradors”.

La política sostenible i respectuosa de la companyia, especialment intensa aplicada en els darrers mesos, l’ha fet posicionar com a empresa referent en aquest sentit. El grup treballa sobre 4 eixos principals: producció i producte, temes socials, aspectes mediambientals i l’econòmic. En quan a producte, compta amb l’avantatge de que la seva matèria prima, el cartró, és 100% ecològica i biodegradable. Els temes socials, els treballa tant de manera externa com interna. Per una banda, participa de manera activa amb el seu entorn, fent campanyes a les escoles i a les diferents institucions, no només fent donatius, sinó difonent la importància d’utilitzar materials respectuosos amb el medi ambient com és el cartró ondulat, intentant crear consciència i coneixement sobre el cartró.

En la part interna, focalitzada en oferir millores pels seus treballadors, compta amb un pla d’acció d’empresa saludable, on implanta hàbits d’alimentació, exercici físic, promovent també sortides culturals perquè els seu personal conegui l’entorn on treballa i de participació, en temes de reciclatge i mediambientals. En aquest sentit, ha destinat una partida econòmica a l’adquisició de maquinària i gestió, que permet reduir retalls i minimitzar els costos energètics per crear un producte que cada vegada deixi menys petjada de carboni. A més, Grup Ondunova, també exigeix a tots els seus proveïdors que compleixin amb normatives sostenibles. Per últim, a nivell econòmic, destina una part important dels seus beneficis a reinvertirlos a la companyia per ser més eficients i participar en projectes sostenibles. Tal i com assegura Jordi Carrió, gerent del grup, “ aquesta política és indispensable per retindre talent i gent jove. L’empresa que no cuidi aquests aspectes, a la llarga, ningú voldrà treballar-hi, per tant, acabarà desapareixent”.

Grup Ondunova referent D’EMPRESA SOSTENIBLE – YouTube

21.07.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *