Sagardoy Abogados revalida el seu lideratge a la prestigiosa guia Chambers&Partners

Notícies d'empresa

Via El Nacional | 22-03-2022

L’estudi situa el seu president Iñigo Sagardoy entre els millors advocats del país.

La prestigiosa guia Chambers&Partners, publicació que identifica i classifica els bufets d’advocats i els professionals de l’advocacia a més de 180 països del món, ha tornat a reconèixer en la seva edició de 2020 el lideratge en la categoria de Laboral de Sagardoy Abogados. D’aquesta manera, el bufet fundat el 1980 per Juan Antonio Sagardoy, revalida la seva posició similar a l’aconseguida també en anys anteriors.

Chambers&Partners també reconeix a la seva guia el treball de fins a set professionals del despatx, i situa el seu president Iñigo Sagardoy al top dels millors advocats del país amb el distintiu d”Eminent Practitioner’.

També ocupa un lloc de privilegi el soci director de Sagardoy Abogados, Martín Godino, considerat per la publicació com un dels 12 advocats estrella a Espanya, per comptar amb “recomanacions excepcionals en la seva especialitat”. Això significa que Martín Godino està considerat com el millor advocat de Laboral d’Espanya i un dels millors d’Europa.

En la resta de les categories, altres socis del bufet com Román Gil és destacat a la Banda 1 i David-Isaac Tobía, director a Barcelona, a les Bandes 2 i 3. A més, José Manuel Martín, José Luís Fraile i Iván Gayarre es posicionen a la Banda 4 del ‘rànquing’.

Amb el reconeixement un any més de Sagardoy Abogados per Chambers&Partners, queda reforçada la seva posició com a despatx laboralista de referència a nivell nacional. Entre les seves fortaleses, el ‘rànquing’ de Chambers destaca que “Els seus advocats tenen una manera estratègica de pensar a l’hora de presentar-se en els judicis i com defensar cada cas, que sempre aborda amb un enfocament innovador i pràctic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.