Grup Origen Ametller organitza una jornada sobre els sistemes alimentaris al món

Notícies d'empresa

El Grup Origen Ametller col·labora amb Nacions Unides Espanya per promoure el consum de fruites i verdures i ajudar en la prevenció de malalties com l’obesitat, la diabetis, la hipertensió i alguns tipus de càncer.En motiu de la commemoració de l’Any Internacional de les Fruites i les Verdures, i en el marc del la col·laboració entre les dues entitats, el pròxim dilluns celebraran plegades a Casa SEAT una jornada sobre els sistemes alimentaris al món i, especialment, a casa nostra. 

La jornada es celebrarà via online i presencial simultàniament, sota el nom “Diàlegs sobre els sistemes alimentàris del món”. El plat fort de la convocatòria, mai millor dit, és la participació de la xef, Carme Ruscalleda, que inaugurarà l’acte.

També participaran a l’acte la Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Hble. Sra. Victòria Alsina, consellera d’Acció Exterior i Transparència. Generalitat de Catalunya i el Sr. Josep Ametller, fundador i CEO de la Fundació Ametller, entre d’altres.

Pots reservar la teva entrada gratuïtament aquí

09.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *