VNG APARCAMENTS aposta pel mòbil

Notícies d'empresa

VNG Aparcaments, empresa municipal de gestió d’aparcaments i zones regulades de Vilanova i la Geltrú, es troba en ple procès de transformació per a adaptar-se a les necessitats que la ciutadania.

Entre les accions dutes a terme per la societat, cal destacar l’aposta decidida per la gestió dels seus serveis mitjançant una aplicació pròpia, VNG APP, que permet estacionar a les zones regulades de la ciutat (Zona Blava i Verda i Aparcaments dissuassoris) així com als Aparcaments soterrats de la seva titularitat (Plaça Charlie Rivel, Plaça de les Casernes i Plaça Peixateria), sense necessitat de fer cues als caixers o parquímetres, simplement amb el mòbil.

Tanmateix, aquesta aplicació permet a la ciutadania estalviar pagant únicament el temps exacte que el vehicle es troba estacionat, sense haver de fer una previsió al parquímetre i sense haver d’estar pendent de la hora per a no ésser sancionat/da. El/la ciutadà/na té, amb aquesta aplicació, la possibilitat de gestionar al minut i a distància el seu estacionament, sense necessitat de trobar-se al costat del vehicle per a ampliar l’horari del seu tiquet i sense la obligació de cercar un parquímetre proper per a tramitar-ho.

L’aplicació VNG APP també permet l’anul·lació de denúncies, la introducció de més d’un vehicle per ciutadà/na així com gaudir de descomptes lliurats per diversos establiments de la ciutat, que disposen d’un conveni amb l’empresa.

La descàrrega de l’aplicació es pot fer als següents codis QR, o cercant “VNG Aparcaments” tant per Android com per Mac.

Per Android

Per Mac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *