ERSM y el grup suec Söderberg & Partners firmen una aliança estratègica per a créixer en el mercat d’assegurances

Notícies d'empresa

El Grup ERSM, primera corredoria espanyola independent d’assegurances nascuda a Vilanova i la Geltrú, i el gegant d’origen suec Söderberg & Partners han signat una aliança estratègica per a créixer al mercat espanyol de la intermediació d’assegurances, tant en l’àmbit d’empreses com d’institucions i particulars.

Söderberg & Partners adquirirà el 40% del capital de l’ERSM Insurance Brokers, corredoria capdavantera del Grup ERSM. Aquesta aliança ha estat possible per la gran complementarietat existent entre tots dos socis, que comparteixen la mateixa filosofia, els mateixos valors i visió del negoci assegurador, i compten amb un ampli coneixement i experiència als seus mercats. Aquestes similituds permetran créixer i oferir als clients una proposta d’assegurances millor i més complerta, així com abordar plans d’expansió al sud d’Europa.

Soderberg & Partners és un grup suec no bancari líder als països nòrdics en la gestió d’assegurances, patrimoni i pensions corporatives. Ofereix una àmplia gamma de serveis financers a una cartera diversificada que inclou empreses, institucions i particulars. Compta amb uns ingressos de 650 milions d’euros a l’any, té uns 3.000 empleats situats a Finlàndia, Suècia, Noruega, Dinamarca, els Països Baixos, Luxemburg i Espanya, on actualment tenen una plataforma de desenvolupadors informàtics.

L’aliança entre el principal grup de serveis financers del nord d’Europa, i ERSM com un dels líders de la intermediació d’assegurances a Espanya, aconseguirà sinergies importants en diferents àmbits que beneficiarà les dues companyies. Alhora, ERSM reforça el seu objectiu de lideratge i independència al sector nacional. 

El Grup ERSM està format per 25 societats ubicades a tot el territori nacional, que desenvolupen la seva activitat principal al sector assegurador. L’especialització en automoció, empresa i distribució, i la capil·laritat geogràfica comercial conformen el posicionament de cadascuna. El 2022, el Grup ERSM ha intermediat 215 milions d’euros en primes amb un volum de negoci de 27 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *