Promoure la xarxa entre les empreses i fer valdre el creixement del teixit econòmic del territori, així es presenta la nova Nit de l’Empresa 2023 que torna al Garraf, a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes

Comunicats de premsa Nit de l'Empresa 2021
  • L’Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball confirma la seva assistència a la Nit de l’Empresa
  • Diferents restauradors i els cellers, els protagonistes gastronòmics repartits entre Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf
  • El nombre de candidatures als Premis FEGP, ha estat superior a les darreres edicions, també es reconeixeran 15 aniversaris destacats
  • Guillem Estadella repeteix com a conductor de l’acte.
D’esquerra a dreta: Eduard Altés, Rosa Jorba, Neus Lloveras, Cristina Muñoz i Xavier Montoliu en el moment de la Roda de Premsa

Sant Pere de Ribes, dilluns 27 de març .- A un mes concret de la celebració de la Nit de l’Empresa, la Federació Empresarial de la mà de la seva presidenta, la Sra. Neus Lloveras, presenta una edició que promet ser “molt més dinàmica, on la interacció entre les empreses agafarà un pes important, és l’acte de networking més gran de les nostres comarques i ara, que la coneixença entre empreses és tan important, la Federació ho té en compte” i afegeix “és un esdeveniment important que reconeix el creixement econòmic del territori, a la Gala de Premis FEGP es visualitza la tasca de les empreses en l’àmbit de la internacionalització, la innovació, l’estratègia de comunicació, la formació, l’emergència climàtica, el compromís social,  i la dels col·lectius més actius de la FEGP: Joves d’Empresa i Dones d’Empresa, tot plegat augura una gran Nit de l’Empresa”.

La notorietat de l’acte atrau la participació institucional al més alt nivell, i com ve sent habitual, ha confirmat la seva assistència l’Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a més, d’altres representants d’institucions i organitzacions de Catalunya.

L’acte presentat de nou pel comunicador cunitenc Guillem Estadella, incorpora enguany diverses novetats, tant en l’àmbit gastronòmic com en l’estructura de l’acte.

Pel que fa la gastronomia, des de la Federació Empresarial del Gran Penedès, és sempre important evidenciar la representativitat de la patronal en el territori, amb aquest motiu, tot i celebrar l’acte a la majestuosa finca de Sant Pere de Ribes, ha estat voluntat de l’executiva que s’hi reflectissin gastronòmicament les tres comarques. Cristina Muñoz de Mas Solers posa en relleu “la voluntat de l’equip de la FEGP en aportar novetat i coherència en un acte amb tant prestigi i solera com la Nit de empresarial”

L’aperitiu de benvinguda l’oferirà la gastronomia de l’espai amfitrió. El primer plat anirà a càrrec de Núria Lucas, al capdavant del restaurant El DINOU de Vilanova i la Geltrú. Ella forma part d’un col·lectiu de joves xefs que han reivindicat l’equilibri entre l’evolució de la cuina en combinació amb els productes locals i de temporada. En aquesta línia, i amb una reconeguda trajectòria com a xef, com a representant de l’Alt Penedès, comptem amb Oriol Llavína, als fogons i la direcció del Cigró d’Or, des d’on reivindica la cuina catalana posada al dia, i com ho és la carta del seu restaurant, el segon plat de la nit serà fidel als productes del territori. I des del Vendrell, arriben les postres de L’Obrador, una pastisseria familiar i centenària que des del 2005 l’Oriol Rossell ha transformat intentant aportar creativitat a l’ofici, oferint un producte artesà i innovador.

Els cellers maridaran amb la gastronomia també des de les tres comarques, el cava anirà a càrrec de Vallformosa, el vi blanc serà gentilesa de la bodega Oriol Rossell,  i el negre, del celler Puig Batet, amb seu al mateix Sant Pere de Ribes.

Pel que fa a l’estructura de l’acte, enguany s’incorpora una novetat. Després de la celebració de la gala que anirà combinant amb el sopar, els empresaris podran aixecar-se de les seves taules per interrelacionar-se en un àmbit més distès de cafè i copa.

Cada any, hi ha una participació destacada d’empreses que fan possible la realització de l’acte, cal destacar a hores d’ara el patrocini especial de Mercadona, els patrocini Star d’Autolica, Prot Energia o Redman que a més celebra els vint-i-cinc anys de la creació de la seva empresa, patrocini Comet d’ Ametller Origen, Mas Solers i H.Essers, i els patrocinis Moon d’AKO, Jardins Terramar, Cales de Pachs, Ondunova, Publicom, Vallformosa, Vins i caves Oriol Rossell, Grand Marina, Hotel Estela, Pendennis, Osborne&Clarke i Celler Puig Batet. A la roda de premsa ha assistit Eduard Altès que ha destacat la importància de formar part d’un col·lectiu empresarial “Hem decidit ser-hi presents i poder explicar els serveis que donem a les empreses, en un acte que agrupa tants empresaris, com ho és la Nit de l’Empresa.”

La FEGP compta durant tot l’any amb els partners de CaixaBank, Banc Sabadell, ADQA, Bufet Escura, Gestinet, MGC Mutua i  XMConsultoria, un dels seus administradors, Xavier Montoliu ha posat en valor el fet de formar part de la FEGP “aquest any a més, amb tots els canvis empresarials que estem portant a terme, volíem tenir un paper destacat durant tot l’any, la Nit per nosaltres és molt important per la xarxa que s’hi desenvolupa” .

Diferents empreses de la FEGP, també col·laboren durant l’acte, com és el tema de les acreditacions amb l’empresa SPOTLIO o DAVIMA que cedeix furgonetes per el transport de material.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *