Adecco presenta la primera edició de l’informe en matèria d’igualtat de Dones i Homes d’Adecco Learning & Consulting

Notícies d'empresa

Des d’Adecco Learning & Consulting, consultora d’estratègia i transformació organitzacional del Grup Adecco, a través de la seva àrea especialitzada en Igualtat i Diversitat, ha analitzat en profunditat els plans d’igualtat de més de 300 empreses espanyoles, ( més de 95.000 posicions) de diversos sectors per estudiar la seva política interna i els seus plans d’igualtat.

L’ objectiu de l’ estudi és obtenir informació real sobre el grau de compliment legislatiu i la profunditat derivada de les polítiques d’ igualtat en base a la segregació vertical i infrarepresentació femenina, els mètodes de selecció de la formació, l’ avaluació de l’ acompliment, la promoció i el desenvolupament, la bretxa salarial, les polítiques retributives pròpies, els plans de comunicació interns o els protocols de prevenció enfront de l’ assetjament.

Resultat d’aquest estudi Adecco Learning & Consulting ha obtingut conclusions que ens serà grat compartir aquestes en la presentació del Primera edició de l’informe en matèria d’igualtat de Dones i Homes d’Adecco Learning &Consulting.

L’acte se celebrarà sota el títol “La igualtat real i l’aplicada. Un viatge cap a l’univers de la professionalització i la competitivitat empresarial” el 24 de març de 9h a 12h30, a l’Hotel Calípolis a Sitges (Barcelona). A continuació us deixem el programa:

9h – 9h30 Coffe de benvinguda

9h30 – 10h30 Presentació de la primera edició de l’Informe en matèria d’Igualtat de Dones i Homes, amb Victor García, Joaquín Pérez i Pilar Pérez (Consultors d’Adecco Learning & Consulting

10h30 – 11h30 Best Practices Clients

11h30 – 12h30 Reflexions i Conclusions de la Jornada

Aforament limitat. Confirma la teva assistència a vinyet.marzoa@adecco.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *