La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) reuneix 420 persones de l’àmbit empresarial a la Nit de l’Empresa 2023 celebrada a la Finca Mas Solers

Comunicats de premsa General Nit de l'Empresa
  • El Molt Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, ha estat el convidat d’honor
  • El Gran Premi FEGP a l’empresa de l’any ha recaigut en l’empresa Liberdúplex, empresa de Sant Llorenç d’Hortons referent en la impressió i enquadernació de llibres, que acaba de celebrar el seu 60è aniversari i ha inaugurat una nova impremta de llibres digitals
  • La gastronomia i els cellers de les tres comarques, els protagonistes d’un maridatge de gala

Divendres 28 d’abril, Sant Pere de Ribes – La Federació Empresarial del Gran Penedès ha celebrat la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2023 aquest dijous 27 d’abril a la Finca Mas Solers. L’acte, conduït pel comediant cunitenc Guillem Estadella, ha comptat amb 420 assistents i una àmplia representació institucional del territori.

L’entrega de guardons ha anat a càrrec del Molt Hble. Sr. Roger Torrent conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Sra. Neus Lloveras i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, l’Il·lma. Sra. Abigail Garrido.

Un nit pensada per fer xarxa i amb reivindicacions amb clau electoral

La presidenta de la FEGP, la Sra. Neus Lloveras, ha estat la primera en les intervencions. Ha explicat que “enguany la Nit està pensada per ser un moment de retrobament amb les empreses del territori, així abans de marxar, i combinant amb música, tindrem un nou espai perquè les empreses puguin fer xarxa”. Una part del seu discurs, aprofitant el període electoral municipal, ha posat èmfasi en la necessitat de “Valentia, agilitat i diàleg. Són les tres actituds o capacitats que el teixit empresarial de les comarques esperem de l’administració pública”.

Per la seva banda l’Il·lma. Sra. Abigail Garrido s’ha sumat en posar en valor el territori i en clau empresarial, ha demanat formar equip “no només públicoprivat, sinó també formar una xarxa d’empreses que es puguin enfortir unes a altres i millorar l’activitat econòmica local”. Ha continuat incitant a les empreses a ser exigents amb el paper de les administracions per ajudar a afavorir la seva activitat.

Finalment, el Molt Hble. Sr. Roger Torrent ha clausurat els parlaments institucionals amb un discurs on ha apel·lat a l’autoestima de les empreses, del territori i del País. Ha citat l’emergència climàtica i la transformació digital com un imperatiu per la generació de territoris competitius.

Gastronomia de tres comarques

Els assistents a la Nit de l’Empresa han gaudit d’un sopar maridatge de la gastronomia local amb vins i caves de diferents socis de la FEGP, de les tres comarques. El primer plat, una Coca de llardons amb faves, pèsols i calçots amb tonyina escabetxada, per la Núria Lucas del restaurant El DINOU, comarca del Garraf, maridat amb vi blanc el VIROLET d’ Oriol Rossell, del Baix Penedès. El segon plat, ha consistiten Gall Negre del Penedès farcit de fruita seca, a mans de l’Oriol Llavina del Cigró d’OR, de l’Alt Penedès. Aquest, maridat amb el vi Petit Roc criança Merlot 100% 2020 del celler Puig Batet del Garraf. Les postres han estat encarregades a l’Obrador d’Oriol Rossell, del Baix Penedès, amb un pastís del Camp de Tarragona amb bescuit de garrofa del Vendrell i praliné d’avellana de Reus, maridat amb Cava Vallformosa, Origen Brut Nature de l’Alt Penedès.

Aniversaris

La primera part de la gala ha centrat la seva atenció en els reconeixements de les empreses associades a la patronal que celebren el seu aniversari. Els reconeixements del 25è aniversari, s’han lliurat a Campus Acadèmia, Entrem, Gedia España, HTG Express, Interclima Penedès i Redman. El reconeixement al 50è aniversari ha estat per Gràfiques del Foix, Mar Blau, PDM Gifts – Podium, Raich, Restaurant Sant Jordi “Ca la Katy” i Tipsa. I finalment, enguany hi ha hagut dos reconeixements al 100è aniversari per l’Autòdrom Terramar i per l’empresa familiarMobles Bascompte de Vilanova i la Geltrú.

Premis FEGP 2023

S’ha lliurat el Gran Premi FEGP 2023 a l’Empresa de l’Any a Liberdúplex, que ha destacat pel la seva trajectòria en el recent celebrat seixantè aniversari i en com ha desenvolupat una via de negoci digital, per adaptar-se a les noves tendències de consum de llibres. Ha rebut el premi de la mà del Molt Hble. Sr. Roger Torrent. Aquest premi ha estat acompanyat d’un patrocini del Cercle d’Economia. Nou empreses més han estat també guardonades amb el premi Duch i una amb el premi Estela Dones d’Empresa.

Les següents categories han estat: Premi Estela Dones d’Empresa 2023, patrocinat per l’Hotel Estela, per Gemma Casulleras de la ferretaria FECA. El Premi Joves d’Empresa 2023, patrocinat per Finca Mas Solers, ha estat per l’agència de comunicació Madvelous. El Premi FEGP 2023 a l’emergència climàtica, patrocinat per Autolica, ha estat per Gedia España. El premi FEGP 2023 al compromís social, patrocinat per Mercadona, ha estat per CET Penedès. El premi FEGP 2023 a la Formació, patrocinat per Prot Energia, ha estat pel La Granja Foods. El Premi FEGP 2023 a la Internacionalització, patrocinat per H.Essers, ha estat per Indústrias Català Incasa. El Premi FEGP 2023 a la Innovació, patrocinat per Redman, ha estat per Onafis. Finalment el Premi FEGP 2023 a l’estratègia de comunicació, patrocinat per Ametller Origen, ha estat un Ex Aequo per Calserra i Cugat Residencial.

Patrocinadors

L’acte ha comptat amb la col·laboració especial de Mercadona, amb el patrocini Star d’Autolica, Prot Energia i Redman, el patrocini Comet d’Ametller Origen, Finca Mas Solers, H. Essers, La Finca i Patates Piqué, el patrocini Moon d’AKO, Cal Blay, Cales de Pachs, Centre Mèdic Federar, Festival Jardins Terramar, Grup Ondunova, Wondu, Hotel Estela, Oriol Rossell Vins i Caves, Osborne Clarke, Pendennis, Publicom, Vallformosa i Vilanova Grand Marina. La Nit ha comptat amb la col·laboració de Davima, Olivé Rueda, Serveis Mèdics Penedès i Spotlio. A més, el partners de la FEGP 2023 també han acompanyat l’acte: ADQA, Banc Sabadell, Caixabank, Escura, Gestinet, MGC Mutua i XM Consultoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *