CaixaBank i la Federació Empresarial del Gran Penedès renoven la seva col·laboració

Comunicats de premsa General

CaixaBank reafirma el suport a les empreses de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf apostant per la qualitat i l’especialització en productes i serveis financers dels que es podran beneficiar les empreses associades a la Federació Empresarial del Gran Penedès

Vilafranca del Penedès, 26 de juliol de 2022

CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) mantenint-se com a soci financer de l’entitat empresarial amb l’objectiu d’ajudar a promoure el desenvolupament de les empreses associades, autònoms i comerços associats.

L’acord, que han ratificat Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès i Xavier Garcia Hornos, director comercial de Banca d’Empreses de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona, facilitarà a les empreses l’accés a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats.

El conveni posa de manifest el compromís de l’entitat financera amb les empreses de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i Garraf que podran beneficiar-se, entre d’altres productes i serveis, de solucions per a la cobertura de les seves necessitats personals i de negoci, productes d’inversió, assessorament personalitzat i un programa financer a mida, que gestionaran un equip de professionals especialitzats, distribuïts en l’àmplia xarxa d’oficines de la comarca.

El conveni ratifica el suport de CaixaBank a la FEGP per elaborar anualment l’Índex de Competitivitat Econòmica de les Comarques de Catalunya, estudi que compta amb un bagatge de 18 edicions i la consideració dels analistes i representants del sector públic i del món de l’empresa arreu de Catalunya, l’informe és elaborat per la consultora Actíva Prospect.

Sobre la Federació Empresarial del Gran Penedès

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització sense ànim de lucre, formada per un miler d’empreses associades en règim assembleari, que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és una entitat que manté un compromís amb el seu entorn social i econòmic i que entén com a prioritari el progrés de l’entorn, en tant que beneficia el conjunt de ciutadans i entitats que hi conviuen i garanteix el futur de les activitats que s’hi desenvolupen.

Sobre CaixaBank

Gràcies al seu model d’especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència pel teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors.

Per donar servei a microempreses, comerços, negocis i autònoms, l’entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d’aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no només a través del suport financer, sinó també des de l’acompanyament en la gestió del seu dia a dia. Actualment, s’ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 80 oficines Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 3.000 gestors especialitzats d’aquest segment que treballen en la xarxa d’oficines de l’entitat.

Pel que fa a les empreses que facturen més de 2 milions d’euros, CaixaBank els dona servei a través d’una xarxa formada per més de 145 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen al voltant 1.500 professionals altament qualificats, amb sòlida reputació en l’assessorament empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.