Nou acord partner FEGP 2022-23 amb bufet ESCURA

Comunicats de premsa General Sectorials

ESCURA Tarragona reafirma la confiança en la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), com un pas més dins l’estratègia de guanyar més presència en el territori Penedès.

Calafell, 25 de juliol de 20222 .- ESCURA, despatx amb servei en els àmbits jurídics, fiscal – comptable, laboral i assessoria general, i la patronal FEGP, van signar un conveni on el bufet tindrà més presència en els esdeveniments FEGP i els mitjans propis de comunicació. La voluntat del bufet és reafirmar el seu projecte d’expansió en el territori.

La signatura del conveni va anar a càrrec del sr. Josep Linares, director d’ESCURA Tarragona i la sra. Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

El programa de partenariat FEGP es proposa a un número molt reduït de companyies, seleccionades pel seu valor corporatiu i per ser referents en les bones pràctiques empresarials, així com per l’actitud de compromís amb la responsabilitat social i la promoció de la sostenibilitat.

Josep Linares durant la firma del conveni, va destacar “La FEGP és el referent empresarial per les empreses del Penedès i Garraf. ESCURA també és un referent en el sector de serveis a les empreses a la mateixa zona geogràfica. Amb la signatura d’aquest conveni ESCURA es posiciona com una de les firmes de referència a la comarca.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *