XM Consultoria signa com a nou partner de la Federació Empresarial

Comunicats de premsa

Vilafranca del Penedès, 28 de febrer de 2023.- La Federació Empresarial del Gran Penedès i XM Consultoria han signat avui un acord de partenariat estratègic pel qual la consultoria de serveis empresarials serà present en totes les accions de la FEGP durant l’any 2023.

Aquest conveni arriba només uns dies després de l’acord de la FEGP amb la companyia Cesce, on Beatriz Romera, gerent de XM consultoria, i Xavier Montoliu, soci fundador, són agents en exclusiva al nostre territori i faran d’intermediaris en les consultes i assessoraments de les empreses que sol·licitin aquests serveis.

XM Consultoria és una consultoria de serveis empresarials que vetlla i fa de mediadora en la recerca de finançament de les empreses, així com s’encarrega de l’assessorament en la contractació d’assegurances.

Amb els acords presos, XM Consultoria vol potenciar la difusió dels seus serveis a les empreses del territori i s’estableix la possibilitat de fer ponències en el marc de les diferents accions de la Federació Empresarial.

Segons han acordat ambdues parts, la vigència del conveni tindrà una extensió d’un any, coincidint amb els mesos de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *