Aggity adquireix la companyia Exponential Analytics i entra en el mercat d’analítica de dades amb intel·ligència artificial

Notícies d'empresa

La multinacional espanyola, aggity ha adquirit la companyia especialitzada en analítica de dades amb Intel·ligència Artificial (IA), Exponential Analytics, en una operació de 1,8 milions d’euros. Després d’aquesta adquisició, la companyia entra en aquest segment de mercat per al qual ha creat una nova divisió de negoci, i en la qual integra també l’aliança signada recentment amb la nord-americana SAS, enfocada en aquesta mateixa activitat per al sector industrial (Indústria 4.0). aggity preveu que aquesta nova àrea de negoci representi el 27% del seu negoci en un període de dos anys. Cal recordar que la previsió de aggity és obtenir uns ingressos de 21,9 milions d’euros en 2021 i rondar els 30 milions d’euros en 2022. 

L’operació contempla la integració en aggity de tots els recursos humans de Exponential Analytics. Aquesta adquisició se suma a les tres ja realitzades per la companyia en els últims mesos i en les quals ha invertit fins a set milions d’euros (Dades obertes Itàlia, T&G Colòmbia i Necsia el Perú). Aquestes operacions formen part del pla de creixement i consolidació internacional de aggity.

28.10.2020