No et perdis els nous tallers Forvm!

Notícies d'empresa

Des de ja fa molts anys, Avgvstvs Forvm imparteix els Tallers Forvm, de manera gratuïta, a escoles de prestigi nacional i internacional. L’objectiu d’aquests tallers és donar a conèixer els vinagres de qualitat que elaboren, a més de transmetre, de manera didàctica, als joves cuiners la importància de fer servir productes de qualitat en les seves creacions.

Una altra part del taller és l’estudi i presentació de receptes elaborades amb Forvm per restaurants d’arreu del món (39 països).

Per finalitzar el taller, els estudiants tenen la possibilitat de degustar 4 tapes sorprenents elaborades per Forvm i pel xef Jordi Guillem, que ha estat professor culinari a la UB i la Unitat Bullipèdia d’El Bulli. Finalista a cuiner de l´any 2014 al Forum Gastronòmic, Premi al Millor Cuiner al Campionat Mundial d´Hotels de Turquia, durant 5 anys col·laborador de la Fundació Alicia, subcampió 2 cops al campionat del món de gelaters a Itàlia.

Tot un plaer per als sentits tenir l’oportunitat de gaudir d’unes tapes elaborades per aquest xef, amb qui hem dissenyat l’ADN dels Vinagres Forvm, el qual intenta oferir una visió més àmplia de les infinites aplicacions culinàries que té Forvm pel fet de jugar amb ingredients de tot el món.

Seguir Llegint

28.12.2020