H.Essers adquireix l’empresa de logística Coral Transports & Stocks

Notícies d'empresa

El proveïdor de serveis logístics H.Essers, actualment present a 19 països amb 85 sucursals, adquireix les activitats de l’empresa penedesenca Coral Transports & Stocks. Aquesta empresa familiar té més de 25 anys d’experiència en la logística de productes químics i mercaderies perilloses, compta amb la certificació Seveso. H.Essers pretén ampliar el seu segment químic al sud d’Europa, i per aquest motiu, l’adquisició de Coral Transports & Stocks “és un pas lògic” en la realització de les seves ambicions estratègiques, segons asseguren.

L’adquisició de Coral Transports & Stocks per part de H.Essers s’emmarca en les ambicions estratègiques més àmplies del proveïdor belga de serveis logístics. “Els empleats i la direcció es quedaran i formaran part de la nostra família”, afirma Gert Bervoets, CEO d’H.Essers. “És un bon partit, tant en termes d’activitats com de valors familiars. Espanya és també una de les puntes de llança de la nostra expansió internacional. La indústria química està fortament representada allà, especialment a Barcelona, ​​i hi ha molt potencial per a seguir desenvolupant les nostres solucions per a la logística química. El coneixement de Coral Transports & Stocks dels mercats locals i internacionals és indispensable per a això. També tenen una llicència Seveso i una cartera de clients que encaixa bé amb la nostra. Tanmateix, Coral Transports & Stocks podrà recórrer a la nostra experiència en indústria química per seguir creixent i reforçar la seva posició de referència”, asseguren en un comunicat.

Gràcies a l’adquisició, estem adquirint recursos i espai d’emmagatzematge addicionals, així com accés a una nova xarxa internacional”, manifesta Gert Bervoets. “Això ens permetrà optimitzar els nostres transports cap i des d’Espanya i la resta d’Europa. Per exemple, connectarem la xarxa de transports espanyola de Coral amb la belga a través d’una connexió ferroviària. Les solucions a l’estranger també són un avantatge per als nostres clients. Els oferim un servei integral encara més ampli, amb centres de distribució europeus i regionals i solucions sincromodals i integrades”.

També hi havia una coincidència entre les dues empreses en termes de valors. Per Gert Bervoets: “Tant H.Essers com Coral Transports & Stocks són empreses familiars amb valors forts i similars. Coral podrà continuar amb aquests valors com a part de la nostra gran família H.Essers. Tant els 164 empleats com l’equip directiu seguiran a bord. la família Comas seguirà donant suport al creixement de Coral Transports & Stocks”.

Joan Comas també està entusiasmat amb aquest nou pas. “Estem encantats de poder seguir escrivint la nostra història de creixement amb un soci com H.Essers, una empresa familiar amb la qual compartim molts valors”, afirma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *