La Federació Empresarial organitza una jornada informativa pels autònoms al Garraf

Comunicats de premsa Projectes Impulsats Sectorials

Les sessions que ja s’han celebrat a El Vendrell i Vilanova i la Geltrú, volen informar a l’autònom dels canvis normatius que els afecte a partir del 2023. El Gener està prevista l’última sessió a Vilafranca del Penedès.

15 de desembre, Vilanova i la Geltrú.- La Federació Empresarial del Gran Penedès ha celebrat una segona jornada sobre els canvis normatius de l’autònom d’aplicació el 2023, en aquesta ocasió al Garraf, conjuntament amb el Partner de la Federació, el bufet d’advocats ESCURA.

La intenció de l’acte és aportar llum a la normativa sobre novetats en el règim especial per a treballadors autònoms. La ponència ha estat impartida per l’advocat especialista en dret laboral i recursos humans Josep Maria Ramos.

En aquesta línia, la convocatòria de l’acte s’ha fet amb la mútua MC Mutual, que igualment ha informat al col·lectiu sobre els drets i obligacions, amb un capítol ampli de les prestacions econòmiques a les quals l’autònom pot accedir en cas d’enfermetat o cura assistencial de personal a càrrec, a més d’altres situacions, on l’autònom rep ajudes.

La jornada ha estat molt rebuda per la vintena d’assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *