Dones d’Empresa i Cava Women s’uneixen per commemorar el dia Internacional de les Dones en una trobada amb convidada d’honor, la Sra. Carme Ruscalleda

Comunicats de premsa Congrés de Dones D’Empresa Dones D’Empresa Tens 5 minuts? Trobada de Dones d’Empresa

L’acte també serà el moment on el col·lectiu de la Federació Empresarial lliura a la Fundació Oncolliga la recaptació fins a la data, per la venda del llibre “21 Dones Emprenedores del s. XXI” editat per Dones d’Empresa, gràcies a la col·laboració de l’Institut Català de les Dones.

El pròxim 3 de març els col·lectius femenins de la Federació Empresarial i la Confraria del Cava, Dones d’Empresa i CavaWomen respectivament, s’han unit per commemorar el dia Internacional de les Dones en un acte de visualització del paper de la dona professional. Les dones del Cava, la xef Carme Ruscalleda i un llibre fet per dones d’empresa que recull 21 històries de dones d’èxit, són l’essència d’una jornada solidària, commemorativa, de referència i d’èxit de l’emprenedoria femenina que no creu en els límits de gènere.

El nexe d’unió de l’acte és la reconeguda xef Carme Ruscalleda, que és alhora Confrare d’Honor de la Confraria del Cava de Sant Sadurní i protagonista del Llibre del col·lectiu de Dones d’Empresa, “21 Dones Emprenedores del S.XXI”, la qual ens dirigirà unes paraules sobre la seva carrera i els seus projectes.

Posteriorment, les CavaWomen seran les conductores del tast amb quatre caves del territori: cava jove, cava reserva, cava gran reserva i cava rosat. Novament, es crearà un nexe, ara entre les frases de les diferents protagonistes del llibre lligades al tast.

L’entrada a l’esdeveniment té un cost de 15€.

Les persones que ho desitgin també podran adquirir el llibre al preu de 10€, íntegrament destinats a la Fundació Oncolliga.

Horari:

  • 17h30     Visita guiada a l’interior de la cava de Confraria
  • 18h00     Obertura portes
  • 18h15   Benvinguda de la mà de representants de Cavawomen & Dones d’Empresa
  • 18h30    Ponència de Sra. Carme Ruscalleda
  • 19h00    Inici del tast, 4 Caves: cava jove, cava reserva, cava gran reserva i cava rosat.
  • 20h30   Final de l’acte

El llibre 21 dones emprenedores del segle XXI, és el resultat d’una iniciativa de Dones d’Empresa i de l’Institut Català de les Dones per recollir el testimoni de dones amb èxit que poden servir de referent a altres dones. Tota la recaptació de la venda del llibre és a benefici de la Fundació ONCOLLIGA.

Dones d’Empresa és un col·lectiu de la Federació Empresarial del Gran Penedès, que vol posar en valor el paper de les dones emprenedores, donant visibilitat a aquells casos d’èxit de dones que han superat els obstacles, en molts casos comuns per construir una història sense límits de gènere.

CavaWomen neix el 2021 en el sí de la Confraria del Cava, tot i funcionar de forma independent. La seva raó de ser és donar veu a les dones plenes de talent que participen d’aquest món i donar encara més visibilitat al Cava. El col·lectiu vol aportar un caire solidari a la iniciativa a partir del suport a entitats que tenen per objectiu ajudar altres dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *