Dracma ofereix assessorament sobre assegurances de salut per la teva empresa

Notícies d'empresa

Abans de la pandèmia un de cada deu empleats teletreballava de manera ocasional o regular. Les dades d’aquest juliol passat van mostrar que el 48% dels empleats està teletreballant a jornada completa o parcial. Tots aquests canvis, més la incertesa de la pandèmia ha fet que els nivells d’estrès s’incrementin. Segons l’estudi realitzat per Cigna, ‘COVID-19 Global Impact’3, ha augmentat nou punts des del confinament, fins a arribar al 73% d’espanyols en aquesta situació a l’agost.

La salut física també s’ha vist afectada, al no haver de desplaçar-se a les oficines o a causa dels confinaments. Això unit a les condicions de teletreball a casa, que moltes vegades no es té el material apropiat per a teletreballar ha incrementat el risc a la nostra salut física.

A causa dels alts nivells d’estrès i sedentarisme, si no es te en compte als senyals del nostre cos o es preveuen. Aquests problemes podrien donar lloc a patologies més greus com la depressió, ansietat, obesitat, malalties cardiovasculars, diabetis, alguns tipus de càncers, trastorns de l’aparell locomotor, etc. Alguns senyals que permeten detectar si el teletreball està afectant la salut física i mental poden ser la dificultat per a desconnectar de les obligacions laborals, l’augment involuntari de la jornada laboral, dolors musculars i contractures, l’augment de pes, l’insomni o problemes per a agafar el son, entre d’altres.

Què podem fer per a revertir aquesta situació?

• Estar en contacte amb familiars i amics.
• Desconnectar fora de la jornada laboral.
• Aprendre a autogestionar el temps de treball i l’exercici de tasques.
• Fer pauses, moure les cames i fer estiraments durant la jornada laboral.
• Intentar mantenir una posició correcta en la cadira, taula etc.
• Planificar els menús setmanals i evitar menjar entre hores (si és possible)

Tot això acompanyat d’activitat física. L’exercici físic alleuja l’estrès i millora l’estat d’ànim.

Per tal de tenir sota control la salut i benestar dels treballadors, és important contractar una assegurança de salut que cobreixi totes les vostres necessitats. Dracma ofereix assessorament sobre assegurances de salut per la teva empresa.  Contacta amb Dracma mitjançant el seu correu electrònic (info@dracma.cat) o trucant al 93 892 16 50.

15.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *