Anna Romeu viatja a Xipre en representació de la EFPA

Notícies d'empresa

Fa unes setmanes Anna Romeu, psicòloga experta en Educació Emocional i que en breu publicarà el seu primer llibre, va viatjar a Xipre com a representant nacional a la EFPA Crisis & Disaster Division. Va participar al Bianual Meeting of EFPA Standing Committee on Disaster, Crisis and Trauma Psychology, juntament amb els altres representants europeus del mateix grup de treball.
 
L’EFPA és la Federació Europea d’Associacions de Psicòlegs i va formar un grup de treball el 2001 per abordar la qüestió de la psicologia d’emergències, crisis, traumes i desastres. Aquest grup de treball es va convertir en un comitè permanent el 2005 a nivell europeu.
 
A més de fer recomanacions sobre l’aportació psicològica per a la planificació i resposta davant de desastres, aquest comitè ha considerat els estàndards de qualitat per a intervencions psicològiques en desastres i crisis des de la seva formació.
 
El Comitè Permanent reconeix que la psicologia com a ciència i com a professió aplicada té molt a aportar a aquest camp.
 
El paper de la psicologia és proporcionar serveis directes basats en principis psicològics i una base d’evidència científica, com també brindar capacitació de bona qualitat a aquests altres grups.
 
Anna Romeu deia sentir-se molt honrada de ser la representant nacional i poder gaudir d’aquests certàmens, que sempre són de creixement professional i també personal, així com va agraïr al COP (Consell Oficial de la Psicologia) la confiança posada en la seva feina i com a representant a Europa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *